Neem een kijkje in onze showroom

"waan je in de wereld van luxe"

bezoekadres

Industrieweg 11
5492 NG, Sint-Oedenrode

T. 0413 472 184
E: info@voss.nl

topmerken

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom, waar onze specialisten u kunnen adviseren en kunnen kijken of we samen met u uw wensen kunnen vervullen. De toonzaal biedt een rijkdom aan badkamerinrichtingen. Alle A-merken zoals Geberite, Villeroy & Boch, Grohe, Damixa en Porcelanosa Tegels zijn in ruime mate vertegenwoordigd en voor de keukens hebben wij de merken Rotpunkt en EWE. Voor apparatuur gebruiken wij onder andere Atag, Etna, Neff en Franke. Er wordt gewerkt met verschillende concepten: pure basic, relaxing, classic, wellness en royal. Als u de volgende stap wilt zetten voor uw badkamer en/of keuken, werken we samen een plan uit, komen we bij uw thuis langs en laten we onze specialisten 3D tekeningen ontwerpen. Hiermede leveren we een compleet ontwerp op maat aan, voor uw toekomstige badkamer en/of keuken. Samen met onze bekwame loodgieters, tegelzetters, metselaars, en keukenmonteurs realiseren wij het hele project vanaf het sloopwerk tot de uiteindelijke oplevering van uw nieuwe badkamer en/of keuken. Wij zijn aangesloten bij de vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven en doen alles in eigen beheer. Een groot voordeel, waardoor uw verbouwing gestroomlijnd zal verlopen en wij de kwaliteit zelf kunnen waarborgen.

bezoekadres

Industrieweg 11
5492 NG, Sint-Oedenrode

T. 0413 472 184
E: info@voss.nl

bezoekadres

Industrieweg 11
5492 NG, Sint-Oedenrode

T. 0413 472 184
E: info@voss.nl

“2250 m² aan badkamers, keukens en tegels”

sfeerimpressie

trends

Volgens onze specialisten wordt sanitair steeds hoogwaardiger en luxueuzer, datzelfde geldt ook voor keukens. Mensen hebben vaak al een idee van wat ze willen zien, wij helpen dan met de uiteindelijke invulling om die droom waar te kunnen maken. Op het gebied van badkamers wordt er in de huidige trends veel gewerkt met ruimte, ruimte geeft rust. De badkamer wordt steeds vaker gezien als wellness ruimte, een rustige plek in je huis om te relaxen. Denk aan grote tegels, ruime douches met grote douchekoppen, ruime baden, stoomcabines en moderne extra’s zoals beeld en muziek in de badkamer. In keukens zie je de flexibele kookplaat eraan komen en wordt er steeds vaker gekozen voor kookveldafzuiging, waarbij de afzuiging direct in de kookplaat plaatsvindt. 

Neem contact met ons op

Voor vragen over toekomstige installatiewerkzaamheden, of over service contracten die we kunnen aanbieden? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.