Wellness

 

Het dagelijks leven is hectisch. De beslotenheid van bad- en/of slaapkamer is vaak de enige plek om je terug te trekken. Fabrikanten hebben die behoefte onderkend. Wellness is het toverwoord geworden. In het ‘natte gedeelte’ is een echte Spa aan het ontstaan. Compleet met stoom- en saunacabines (soms gecombineerd), infraroodcabines, douchezuilen met massagekoppen en whirlpools die zelfs droge massagepunten hebben. Ook meerpersoons (4!) baden zijn duidelijk trend, voor het saamhorigheidsgevoel als in een Hamman. Vertaald in een vormgeving die inspiratie put uit de natuur. Voorbeelden zijn de grote regendouches die verkwikken als een tropische moesson, verzonken ‘vijverbaden’ met overlopende rand en platte cascadekranen waaruit het water klatert als een bergbeek.

Baden

Met baden & whirlpools laten we de helende en ontspannende werking van water dichterbij de mens komen. Water reinigt het lichaam en ‘draagt’ het. In een whirlpool ontplooit het zijn hele kracht: het verwent, ontspant en stimuleert. Het heeft een positieve uitwerking op het geestelijke welbevinden van de mens. Met een combinatie van lucht- en waterjets in vele uitvoeringen en met de modernste systeemtechniek wordt uw bad een whirlpool voor de perfecte wellness. Dit maakt het baden tot een ervaring die uw zintuigen nog meer verwent. Er zijn vele verschillende modellen in design en diepte, voor elke stijl (badkamer) een passend model.

Loungen, in uw eigen badkamer

Met de innovatieve LoungePool zorgt Cleopatra ervoor dat u uw eigen wellness ruimte creëert! Een ruimte waarin u zich even kunt onttrekken aan de drukte van alledag en kunt overgeven aan weldadige warmte en verkwikkende watermassages.
De LoungePool is uniek in zijn soort: strakke, moderne belijning van deze tijd waarbij comfort voor totale ontspanning niet uit het oog verloren is. De LoungePool is een ultieme wellness ervaring!

 

 

Inloop douchecabine

In een grote ruimte staat het heel mooi, maar juist ook in een kleine ruimte is een inloopdouche ideaal. Het gelijke vloeroppervlak maakt namelijk de ruimte optisch groter. Zéker als je kiest voor een glazen douchewand; je merkt bijna niet dat de doucheruimte ook oppervlakte inneemt. Hoe je deze vormgeeft, hangt natuurlijk af van je stijlkeuze. Waar hou je van? Kubistisch, met een strakke wand om achter de spetteren? Of juist een gebogen wand voor een mooie organische badkamer. Het is even wennen, maar met een gelijkvloerse badkamer oogt het wel allemaal een stuk strakker. Een overloopgoot of drain vangt al het water netjes op. Quickdrain maakt bijvoorbeeld goten die je langs de rand van je (inloop)douche kunt plaatsen.

 

 

 

Stoom/douchecabines

Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Daarnaast leiden de helende effecten van water en het samenspel van stoom, licht, aroma en geluid leiden tot maximale ontspanning en vitalisering. Ontdek de sensuele ervaringen die onze stoomcabines bieden en geniet elke dag opnieuw van de ontspanning.

 

 

Technologie en wellness

Na de tv in de slaapkamer en keuken breekt nu de tv in de badkamer door. Heerlijk toch, tv kijken in bad? Met een waterdichte tv kun je zelfs onder de douche tv kijken! Natuurlijk krijg je er een waterdichte afstandbediening bij. Liever gewoon een muziekje? Kan ook. Met draadloze en waterdichte speakers kun je onbezorgd genieten van je favoriete mp3-tjes. Ook leuk: